sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Kisapäivitystä

Enhän mä näköjään millään muista tänne kirjoitella, kun aina on mukamas niin kiire :) Yritän parantaa tapani mutta saas kattoa kuinka käy.

Oma treenaus on nyt tällä hetkellä ihan retuperällä!! Mä en vaan saa iteäni tekemään mitään. Se ei johdu siitä ettenkö haluaisi/jaksaisi/kerkeäisi, mutta kun en keskity siihen milloin tekisin mitäkin muistan kaiken aina illalla nukkumaan mennessä, tai viikon päästä :D Tein hienon suunnitelman silloin aluksi, mutta tuolla se on paperipinon alla. Täytyis laittaa se jonnekkin seinään kiinni niin että sen näkis väkisinkin joka päivä!

Agiharkoissa ja kisoissa ollaan kuitenkin käyty. Harkat on päällisin puolin mennyt todella kivasti, mutta hetken aikaa takkuiltiin A:n kanssa. Pitalla on aina ollut ihan huippu pysäytyskontaktit, mutta nälkä kasvaa syödessä, joten halusin kokeilla juoksu A:ta. Se olisi varmasti onnistunutkin, jos olisin oikeasti tehnyt pohjatyön kunnolla. Yritin kuitenkin mennä sieltä mistä aita on matalin ja annoin vain koiran juosta läpi. No äkkiäkös se keksi miten sieltä hypätään jo puolivälistä. Kisoissa hyvätkin radat meni sitten pieleen siinä että A:lta tuli 5vp. Viime viikolla sitten päätin että nyt tää pelleily loppuu ja koira saa taas luvan pysähtyä sinne. Siihen ei tarvittu kuin pari toistoa ja johan toimi taas! Onneksi mun koira on ihan super fiksu!! Tämän jälkeen käytiin itsenäisyyspäivänä kisaamassa ja sieltähän napsahti tuplanolla!! Ei tullut kontaktivirheitä :D Sijoitukset olivat 10. ja 13. sillä kisaamassa oli paljon todella hyviä tyyppejä. Näin heidän nollaratoja ja ne oli HUIKEITA! Me sitten hävittiin ajassa pari sekuntia. Tosin tämä sai minut taas muistamaan miksi haluan treenata nyt sitä fysiikkaa ihan kunnolla. Täytyy yrittää tsempata sen suhteen.

Enne kuin jatkan koiran fysiikan treenaamista on sillä hieroja tulossa käymään. Aiemmin olen itse hoitanut hieronnan, mutta nyt musta tuntuu että tuo koira saattaisi olla vähän jumissa lantion seudulta, joten annan mielummin osaavan/opiskelleen henkilön hoitaa homman. Saas vaan nähdä rauhottuuko Pita vieraan ihmisen hierottavaksi, toivotaan....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti