torstai 14. marraskuuta 2013

Aika hurahtaa vauhdilla

En ollut edes tajunnut montako päivää on mennyt viime kirjoituksesta. Aika menee niin hurjan nopeasti kun on paljon ohjelmaa. Olen yrittänyt treenailla, mutta edelleen se on ollut vähän sitä sun tätä. Koulu ja muut askareet vievät päivistä niin paljon aikaa ettei muuhun tunnu aika enään riittävän. Nyt pitäisi ihan tosissaan ottaa itseä niskasta kiinni tuon harjoittelun suhteen.

Agitreeneissä olen toki käynyt ihan normaalisti ja kahdet viime treenit on menneet aivan super hyvin!! Viime viikolla sain kokeilla kaverin parsonia ja se oli hauskaa. Koira oli erittäin osaava ja taitava joten kaikki oli kiinni vain mun ohjauksesta. Hyvin se sujui, mutta muutamissa kohdissa unohdin huomioida että kyseistä koiraa ei tarvitse yhtä voimakkaasti jarruttaa kuin omaa tai että pieni koira kääntyy hypyillä aivan eri tavalla kun iso koira. Kokemus oli hyvin opettava ja nyt osaan taas jotain hieman paremmin. Oman koiran kanssa on myös sujunut erittäin hyvin. Lähdöissä se pysyy paikallaan kun tatti, mutta katotaan vaan kun on kisat viikon päästä niin aivan varppina hiippailee ja kärkkyy. Päätin että seuraavissa kisoissa panostamme tuohon lähtöön ja mikäli se sieltä hiippailee niin me lähdemme radalta pois suorittamatta sitä. Joskos sit taas muistettais miten siellä lähdössä pitikään olla...

Huomenna olis tarkoitus käydä taas hölkällä ja sen jälkeen hiukan huoltavia harjoitteita ja pitkät venyttelyt. Eilen ennen treenejä lämmitellessä onnistuin juostessa astumaan jotenkin huonosti tai voimakkaammin siten että nyt sattuu SI-nivelen tienoille. Aina se on ollut ongelma, mutta nyt se oikein ärtyi. Täytyy siis yrittää sitä saada sieltä paremmaksi. Sitten jos aikaa riittää niin käydään myös kentällä tekemässä ihan pelkkää kontakti treeniä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti